Parket leggen, laminaatvloer, traprenovatie, parketvloer schuren

Onderhoud is behoud van uw vloer

Elke vloer slijt door de jaren heen. Bij vloerbedekking is daar weinig aan te doen, maar met parket is dat gelukkig anders. Uw vloer gaat generaties lang mee als hij goed onderhouden wordt. Aangeraden wordt om de vloer regelmatig te reinigen met een stofwisser of stofzuiger.  Daarnaast is het aanbrengen van een onderhoudsmiddel belangrijk voor het behouden van een mooie vloer.

Wanneer u een parketvloer koopt bij DH Parket, adviseren we u over het onderhoud van uw vloer. De afwerking van de vloer bepaalt welk onderhoudsproduct u het beste kunt gebruiken. Hebt u geen vloer van DH Parket maar zoekt u toch goede onderhoudsmiddelen? Ook dan helpen we u graag. We leveren producten voor lakvloeren, geoliede vloeren en alle andere afwerkingen.

Parketreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van gelakte vloeren. Hiermee verwijdert u eenvoudig strepen, vlekken en vastzittend vuil.

 

Onderhoud door DH Parket

Voert u het onderhoud liever niet zelf uit? Dan nemen we die zorg graag voor u uit handen. Ook wanneer de vloer aan een nieuwe toplaag toe is, schuren we de vloer [/schuren] en lakken hem opnieuw.