Een houten vloer uit Rotterdam is stoer

Kies voor een robuuste uitstraling met een planken vloer. Vooral in kleine vertrekken is de plankenvloer een goed en voordelig alternatief voor een parketvloer. De planken vloer is eenvoudig te leggen, met de juiste ondervloer stil genoeg voor appartementen en gemakkelijk af te werken.

Planken vloer

Met een planken vloer hebt u een vloer die leeft. De planken geven uw vloer een stoere uitstraling. Een houten vloer leeft: de planken zetten uit en krimpen bij veranderende temperaturen. Dat noemen we de werking van het hout. Doordat het hout sterk werkt, is het wel noodzakelijk om de planken bij vloeren breder dan 4,5 meter te verlijmen. Planken vloeren zijn met een goede ondervloer nog steeds geschikt voor appartementen. Het geluid wordt dan goed opgevangen, zeker als we de vloer verlijmen en vernagelen. Dat voorkomt overmatige werking en storend geluid voor de buren als u met schoenen over de vloer loopt.

Houten vloeren zijn een goed en voordelig alternatief voor parketvloeren. Wilt u een robuuste vloer in uw huis? Laat dan een planken vloer leggen door DH Parket in Rotterdam.

Het uitgebreide assortiment biedt vloeren in ieders stijl. In kleuren van zacht geel-grijs tot bijzonder donkerbruin en van glad geschuurd tot ruige planken.

Een geschikte vloer voor u?

Weet u niet zeker of een planken vloer een goede keuze is voor uw woning? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie en advies. Om meerdere vloeren in het echt te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.