Een houten vloer die een leven lang mee gaat

Parket is een prachtig natuurproduct. Door weer en wind, blootgesteld aan warmte en kou heeft het geselecteerde hout zich gevormd. Dat sterke hout resulteert in een parketvloer die tegen een stootje kan. Door de verschillende oppervlaktebehandelingen bestaat er parket voor ieder interieur.

Een parketvloer gaat echt een leven lang mee. Het is een natuurproduct met een warme uitstraling en doordat het te bewerken is, zeer duurzaam. Dat betekent niet dat de vloer vrij is van slijtage. Gelukkig hebt u met een parketvloer de mogelijkheid hem te schuren en opnieuw te behandelen. Daarmee schenkt u uw parketvloer weer een nieuw leven.

 

Verschillende houtsoorten, oppervlaktebewerkingen en legpatronen bepalen de uitstraling van uw vloer. Kiest u voor een moderne of klassieke parketvloer, of wilt u een stoere plankenvloer? Van een goed gelegde parketvloer geniet u jarenlang.

DH Parket in Ridderkerk levert en legt verschillende soorten parketvloeren, zoals:


Traditioneel parket
Raftwood
Lamelparket
Cinzento Custom Made® vloeren


Naast het leggen, schuurt en onderhoudt DH Parket uw parketvloer. We komen graag bij u thuis langs om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw vloer. Bekijk de verschillende soorten vloeren in onze showroom in Ridderkerk.