Kwaliteit van parket, eenvoud van laminaat.

Droomt u van een parketvloer, maar ziet u op tegen het leggen en onderhoud? Dan is lamelparket een goed alternatief! Dit parket is in de fabriek vervaardigd en afgewerkt. De vloer wordt kant-en-klaar geleverd. DH Parket legt uw lamelparket daardoor veel sneller dan wanneer er traditioneel parket gelegd wordt.

Lamelparket

Lamelparket heeft een dunnere toplaag van massief hout. Die toplaag wordt verlijmd op een onderlaag. Dat heeft als voordeel dat de vloer minder krimpt en uitzet dan een massieve vloer. Daarnaast ligt de vloer meestal zwevend, zodat hij te verhuizen is. Doordat de vloer al in de fabriek afgewerkt is, wordt de vloer sneller gelegd en hoeft niet de hele ruimte leeg te zijn om de vloer te leggen. Lamelparket kan op een zogenaamde stille ondervloer gelegd worden, hierdoor is dit parket ook geschikt voor appartementen.

 

Hebt u schade aan uw lamelparket? Dan vervangen we bij lamelparket het beschadigde paneel. Reparaties aan uw vloer worden zo eenvoudiger en aanzienlijk voordeliger.

DH Parket levert al sinds 1980 lamelparketvloeren van topmerken.  Wilt u deze vloeren in het echt bewonderen? Kom langs in onze showroom in Ridderkerk.

DH Parket

De showroom is zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. In de showroom laten we u niet alleen het uiterlijk van de vloer zien, maar demonstreren we ook de verschillen in kwaliteit en de uitstraling.