Een exclusieve op maat gemaakte houten vloer.

Voor een unieke houten vloer die net even anders dan anders is, kiest u voor een vloer van Cinzento Custom Made.

DH Parket en Cinzento Custom Made

Een houten vloer koopt u niet zomaar. Wilt u een vloer die precies voldoet aan uw wensen en die er niet uitziet zoals de vloer bij de buren, dan bent u bij DH Parket aan het goede adres. Wij leveren exclusieve houten planken vloeren, visgraatvloeren, vloeren gelegd in een Hongaarse punt of in tegelpatronen, die op maat en naar wens gemaakt worden. Hiervoor werken wij samen met Cinzento Custom Made, hét toonaangevende Nederlandse merk voor exclusieve houten vloeren.

Planken vloer

Met een op maat gemaakte planken vloer van Cinzento Custom Made, haalt u een parel van een vloer in huis. Alle planken vloeren zijn gemaakt van 100% Pure Wood eikenhout geproduceerd uit verantwoord bosbeheer. De mogelijkheden van een planken vloer zijn vrijwel eindeloos; u bepaalt zelf de lengte, dikte en sortering van de planken. Zo wordt uw planken vloer uw droomvloer.

Een visgraatvloer

Een vloer gelegd in visgraatpatroon is helemaal terug van weggeweest. De vloer waarbij kortere planken schuin en haaks tegen elkaar aangelegd worden, dateert eigenlijk al uit de 16e eeuw en straalt luxe en klasse uit. Een visgraatvloer past in ieder interieur, of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een boerderij of een appartement. Een visgraat parket kan precies naar wens gelegd worden, eventueel voorzien van een band en bies.

Hongaarse punt

Een vloer in Hongaarse punt, ook wel sergeantstreep genoemd, is een vloer waarbij planken onder een hoek van 45 of 60 graden worden geplaatst. Een Hongaarse punt leent zich voor verschillende afwerkingen. Zo kan de vloer onder meer geolied, gebeitst, gebrand of geborsteld worden.

Een patroonvloer

Wilt u uw vloer in een tegelpatroon gelegd hebben? Ook dat kan bij DH Parket. Een tegelpatroon geeft een zeer chique uitstraling aan de vloer, maar past in vrijwel ieder interieur. Kom eens langs in Ridderkerk en bekijk de verschillende mogelijkheden.