Uw parketvloer schuren: uw parketvloer weer als nieuw!

Het grote voordeel van een parketvloer is het minimale onderhoud. Het hout hoeft eigenlijk nooit vervangen te worden. Als u de vloer regelmatig reinigt en met een onderhoudsmiddel behandelt, kan de parketvloer jarenlang meegaan. Is de toplaag van uw parketvloer beschadigd? Dan herstellen we uw parketvloer door deze te schuren en opnieuw te lakken of met olie te behandelen.

Uw Parketvloer schuren

Het schuren van een parketvloer is een tijdrovend karwei, maar het resultaat is het meer dan waard. Niet alleen verbetert u hiermee de kwaliteit van uw parketvloer, maar het is ook een kans om uw vloer een andere kleur te geven. Stukken goedkoper dan een nieuwe parketvloer laten leggen.

 

Een nieuwe uitstraling voor uw houten vloer? Kies voor transparante olie, gekleurde olie, matte of zijdeglans lak, v-groeven of een gladde vloer. U bepaalt zelf hoe uw parketvloer eruit komt te zien.

 

Om te weten of en hoe we uw parketvloer het beste kunnen behandelen, komen we altijd eerst langs voor een vrijblijvende inspectie en offerte. We laten u dan gelijk voorbeelden zien van enkele behandelde parketvloeren.

Parketvloer schuren

Wij van DH Parket zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uit komt te zien.

Maak een afspraak

Laat uw houten vloer opknappen door DH Parket. Kies zelf de afwerking en wij verzorgen voor u een vloer waar u weer jarenlang van kunt genieten. Laat ons een vrijblijvende offerte voor u maken.