Trapbekleding met hout door DH Parket: een nieuwe uitstraling voor uw trap

Een trap krijgt het vaak zwaar te verduren. De treden worden steeds op hetzelfde punt belast en slijten daardoor sneller dan bijvoorbeeld uw vloeren. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om uw trap eenvoudig te voorzien van onderhoudsvriendelijke trapbekleding.

Traprenovatie.

Met overzettreden ziet uw trap er in een mum van tijd weer uit als nieuw. Het is een voordelige manier om uw bestaande trap te renoveren en te zorgen voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. DH Parket verzorgt deze trapbekleding in veel verschillende soorten hout, dus er zit altijd iets bij dat bij u past.

 

Wilt u uw trap gelijk een beetje veiliger maken? We voorzien de traptreden van een antislip rubberstrip. Uw trap ziet er weer schitterend uit en gaat jarenlang mee.

Knap uw trap op

Wanneer uw trap toe is aan een onderhoudsbeurt, komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een inspectie. We bespreken de mogelijkheden en maken een offerte voor u op. Wilt u alle mogelijkheden voor overzettreden in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom.